Vingmed Oy

Vingmed Oy toimittaa lääkintäteknisiä kirurgian ja steriloinnin tuotteita Suomessa terveydenhoidonsektorille. Vingmed Oy kuuluu Vingmed/ViCare-ryhmään, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia terveydenhoidon yrityksiä.
Toimimme seuraavilla erikoisalueilla: endoskopia, kardiologia, radiologia, kirurgia ja lääketieteellinen IT/kuvantaminen.

Vingmed/ViCare-ryhmä on tarjonnut laadukkaita ja kilpailukykyisiä terveydenhoidon tuotteita Pohjoismaissa jo lähes 50 vuoden ajan. Seuraamme systemaattisesti maailmanmarkkinoiden kehitystä. Edustamme valmistajia tai tuotteita, joilla on edellytys olla johtavia omalla toimialueellaan.Valitsemme johdonmukaisesti yhteistyökumppanit, jotka investoivat tutkimus- ja kehitystoimintaan sekä seuraavat tarkkoja laatuvaatimuksia tuotannossaan.

Vastuu on liiketoimintamme avainsana. Otamme joka tilanteessa aktiivisen vastuun tuotteista ja panostamme sekä yrityksemme että henkilökuntamme jatkuvaan kehittämiseen. Näin rakennamme pitkäaikaisen ja luottamuksellisen suhteen asiakkaisiin ja toimittajiin.

Teknisesti edistykselliset tuotteemme vaativat tietotaitoa ja vahvaa osaamista. Yrityksemme palveluksessa on yli 130 spesialistia, jotka vastaavat tuotteiden myynnistä, jakelusta ja asiakaspalvelusta. Heillä kaikilla on laaja asiantuntemus ja ongelmanratkaisukyky. Sinua palvelevat sekä pitkän kokemuksen että koulutuksen omaavat tuotespesialistit ja lääketieteen teknikot.